+34936653754 | contacto

escaen

SALA DE PRENSA

22 Ene

CASTELLDEFELS TORNA UN ANY MÉS A FITUR PER DONAR A CONÈIXER ELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LA CIUTAT

A través de l'Àrea municipal de Turisme i el Gremi d'Hostaleria, el municipi vendrà la seva oferta turística des de l'estand de Costa Barcelona

Amb una agenda de reunions atapeïda, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament acompanyada del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels participa a la 39a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) de l'23 al 27 de gener, el gran punt de reunió del turisme estatal i la fira turística més important de les que se celebren a Espanya, un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. En l'edició 2018 FITUR va batre rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països/regions, 140.120 professionals i 110.860 visitants de públic general. La presència de 7.856 periodistes també evidencia l'expectació que genera FITUR al circuit internacional de fires del sector. En aquesta edició, Castelldefels vendrà la seva oferta turística des de l'estand de Costa Barcelona, ​​on oferirà tota la informació de què ofereix a nivell turístic una ciutat situada a 15 minuts de Barcelona, ​​a 10 de l'aeroport, amb 5 quilòmetres de platja, un castell mil·lenari, una gastronomia referenciada i amb accés directe al Parc Natural del Garraf. Així mateix, en la promoció turística es posa l'accent en l'aposta per la qualitat realitzada a la ciutat en els últims anys ratificada amb diferents distintius com la Q de Qualitat o la Bandera Blava per a la platja.

En aquesta edició de Fitur, la delegació de Castelldefels aprofitarà per analitzar les últimes tendències del sector, i establir sinergies amb altres destinacions, operadors turístics i altres agents privats i públics amb influència sobre el sector. D'aquesta manera, entre altres reunions previstes, la delegació castelldefelenca té previst reunir-se amb representants de l'Organització Mundial del Turisme i Segittur (responsable de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents).

"LA ASISTENCIA A FITUR 2019", ha sido subvencionada por el Área de Turismo del Ajuntament de Castelldefels.
FITUR 2019
Visto 28 veces Modificado por última vez en Martes, 24 Marzo 2020 19:23

logotrans

Carrer Pintor Serrasanta, 4
Tels. 93 665 37 54
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
08860 - CASTELLDEFELS - BARCELONA

gencatfullbackgroundwhite90